Mylord Carthago

01-01-2000   |   stallion   |   grey   |   1.71   |   Selle Franšais

 Mylord Carthago was als vier-, vijf- en zesjarige finalist in Fontainebleau en kwalificeerde zich als zevenjarige voor het wereldkampioenschap der jonge springpaarden in Lanaken. In 2008 begon hij aan een schitterende internationale springcarrière met zijn amazone Penelope Leprevorst.  Onder Penelope Leprevost behaalt Mylord Carthago zeer goede klasseringen in de Grand Prix maar ook op WK 2010 in Kentucky met team zilver en op het EK 2011 wederom zilver met het team. Ook namen ze deel aan de Olympische Kampioenschappen in London 2012. Steeds meer nakomelingen van deze hengst bereiken de international topsport. 

Beschikbaar voor Nederland en België
 
 
 

Licensed stallion

Licensed for:  SF, holsteiner
Studfee:350 + 3000 bij dracht
Sperm: frozen,

Order semen

Videos

Paris GP 2011
Aachen 2012 Nations Cup


Palmares

 alle resultaten van Mylord Carthago
 
 


Offspring

 Vader Carthago (Capitol I x Calando) heeft jaren op topniveau gepresteerd. Onder Jos Lansink heeft hij 2 maal deelgenomen aan de Olympische Spelen en behaalde oa teambrons tijdens het EK 1999. 

Moeder van Mylord Carthago is de fenomenale fokmerrie Fragance de Chalus van Joris den Brabander met als vader de legendarische hengst Jalisco B die tevens vader is van  Quidam de Revel, Quito de Baussy en Papillon Rouge. De moeder gaf maar liefst 6 nakomelingen die op het 1.60 niveau actief waren en daarnaast nog vele internationale paarden.  De bekenste zijn: natuurlijk Mylord Carthago, Bamako de Muze en Norton d'Eole.

De nakomelingen van Mylord Carthago zijn wat later in beeld gekomen maar vertonen geweldige springcapaciteiten. Steeds meer nakomelingen dringen door bij de internationale topsport. 


 
 


Pedigree

Carthago Holst  Capitol I  Capitano 
Folia 
Perra  Calando 
Kerrin 
Frangance de Chalus  Jalisco B  Alme 
Tanagra 
Nifrane  Fury de la Cense 
Ifrane 

Documents

dekvoorwaarden per dekking / terms and conditions by studfee« return